Rozvoj lidských zdrojů v oblasti analýzy potravin pomocí plynové chromatografie

Projekt OPVK, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/30.0008

 

Fotogalerie

vlajka-cz.png, 849B     vlajka-uk.png, 1,3kB    

Fotogalerie

Přednáška „Fatty acids in beef meet - profiles, influence of breed“

11. 11. 2014, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

 

Přednáška „Persistent Pesticides in Dairy product“ a „Fatty acids in beef meet – profiles, influence of breed“

30. 10. 2014, Univerzita Pardubice

Přednáška „Vliv výživy u vybraných plemen masného skotu na profil mastných kyselin v hovězím mase“

16. 10. 2014, Masarykova univerzita v Brně

Zahraniční stáž postdoka (Universität für Bodenkultur Wien)

duben – květen 2014
nahled_staz-Viden_1.jpg, 11kB
nahled_staz-Viden_2.jpg, 11kB

 
nahled_staz-Viden_3.jpg, 11kB
nahled_staz-Viden_4.jpg, 11kB

 
nahled_staz-Viden_5.jpg, 10kB

Přednáška „Got Milk? Get it Checked: Organochlorine and PCB Residues in Selected Czech Dairy Products“

31. 10. 2013
nahled_prednaska_rijen_2013_1.jpg, 19kB
nahled_prednaska_rijen_2013_2.jpg, 21kB

 
nahled_prednaska_rijen_2013_3.jpg, 22kB
nahled_prednaska_rijen_2013_4.jpg, 18kB

Přednáška „Infochemicals: The invisible bonds that bind creatures great and small“

23. 1. 2013
nahled_prednaska_leden_2013.jpg, 5,9kB

 


© Agrovýzkum Rapotín s.r.o.
logolink.png, 26kB