Seminář Bioimpedance masa
Agrovýzkum Rapotín s.r.o. Vás srdečně zve na seminář Bioimpedance masa, který se uskuteční 21. 10. 2015 v Rapotíně.
Cílem semináře je seznámit odbornou veřejnost s využitím bioimpedance v procesu zrání hovězího masa.
Seminář je určen především zpracovatelům masa, zvláště producentům vyzrálého masa.
Informace o semináři
Datum konání: 21.10. 2015
Místo konání: Agrovýzkum Rapotín s.r.o., velká studovna,
Rapotín, Výzkumníků 267, 788 13 Vikýřovice
Registrační poplatek: 500 Kč/osoba (včetně DPH). Poplatek zahrnuje drobné občerstvení, oběd, materiály ze semináře.
Registrace: účast potvrďte nejpozději do 5. 10. 2015 níže uvedeným kontaktním osobám.
Jednací jazyk: Čeština
Seminář je součástí výstupu projektu TAČR TA01010153.
Program
- 9:00 – 9:30: prezentace účastníků
- 9:30 – 11:10: přednášky
- doc. MVDr. Ladislav Steinhauser, CSc. (Steinhauser, s.r.o.):
Zrání masa
- MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA (Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Ústav hygieny a technologie masa):
Produkce a spotřeba hovězího masa: svět, EU, ČR
- MVDr. Milan Konopa (Krajská veterinární správa Státní veterinární správy pro Olomoucký kraj):
Legislativní podmínky při uvádění hovězího masa do oběhu, značení masa, kontrola hygienických podmínek a „domácí porážka“
- 11:10 – 11:40: přestávka, občerstvení
- 11:40 – 12:40: přednášky, prezentace přístroje
- Mgr. Aleš Dufek (Agrovýzkum Rapotín s.r.o):
Využití plemene wagyu k užitkovém křížení pro zvýšení jakosti a tržní hodnoty hovězího masa
- Ing. Jan Macák, Ph.D. (Agrovýzkum Rapotín s.r.o):
Bioimpedance masa, prezentace
- 12:40 – 12:45: zakončení semináře
- 12:45: oběd
Platba
- Bankovní spojení: č. ú.: 5882410257/0100, variabilní symbol: 21102015. Do zprávy příjemci prosím uvést jméno nebo firmu plátce.
- Pro platby ze zahraničí: IBAN: CZ81 0100 0000 0058 8241 0257, BIC (SWIFT CODE): KOMBCZPPXXX.
- Daňové doklady budou účastníkům předány při prezenci.
Kontakty
Odborný garant
Mgr. Lukáš Navrátil, Ph.D.
Email: lukas.navratil@vuchs.cz
Telefon: 583 392 161, 530 355 011
Organizační garant
>
Ing. Sylva Suchá
Email: sylva.sucha@vuchs.cz
Telefon: 538 392 122, 733 324 915